+36 20 9 682 946 info@provisio.hu

Szállodák is minket ajánlanak

Miért gondolták úgy, hogy a szálloda szolgáltatásait kiegészítik a krioszaunával?

A jégszauna a hideget mint terápiás eszközt, magas hatékonysággal alkalmazza a gyógyítás, a szépség, a fogyókúra terén. Szállodánkban a tradicionális gyógyászat mellett nagy hangsúlyt fektetünk az un. komplementer medicina kezelések bevezetésére, alkalmazására.

Kipróbáljuk a szóba jöhető kezeléseket, gépeket, ez történt a jégszaunával is. Komoly érv volt számunkra, hogy  profi sportolók rendszeresen használják preventív és rehabilitációs céllal egyaránt.

Reumatológusaink is megerősítették gyógyászati hatékonyságát, ez erőteljesen támogatta a döntést, hogy kínáljuk vendégeinknek speciális kezelési lehetőségként a jégszaunát.

Kivitelezése, megjelenése a gépnek magas színvonalú, szép. Kezelése jól oktatható volt az egészségügyi végzetséggel rendelkező kollégáink számára.

A beszerzés során miért döntöttek mellettünk? Hogyan jellemezné azt a partneri kapcsolatot? Elégedett a felmerülő nehézségek kezelésével, megoldásával?

A döntés egyszerű volt Molnár Anita mellett, mert a kezdeti egyeztetések során azonnal kiderült, Anita nem csak gépet akar értékesíteni, de nyitott minden szállodai bevezetésnél felmerülő kérdésre ill. azok megoldásában való támogatásra.

Ez nem változott az eltelt idő során, hiszen bármikor, bármilyen kérdéssel, kéréssel fordultunk hozzá rövid időn belül érkezett a segítség.

Aktívan részt vett a jégszauna szállodai pr.-jában, biztosítva a rendelkezésére álló marketing anyagokat. Büszkén képviseli és hirdeti a szálloda magas színvonalát, sokszínűségét több leendő vendég érdeklődését felkeltve a nálunk való pihenésre.

A szervizelés szerencsésen túljutott a kezdeti nehézségeken, ma már a probléma megjelenése után nagyon gyors segítséget kapunk. Probléma azonban ritkán adódik, ez fontos pozitívum!

Milyen üzleti eredményeket hozott a készülékkel való bővítése a szolgáltatásoknak? Az előzetes elvárásoknak megfelelően alakultak ezek az eredmények?

A vendégek részéről nagyon pozitív volt a fogadtatás, főleg mert hatékonyan sikerült kiegészíteni számos gyógy-, wellness kúránkat. Az üzleti eredmény is ennek tükrében alakult, amivel összességében elégedettek vagyunk. A jégszauna megtérülése az előzetes számításoknak megfelelően alakult.

Iváncsik Tamás

Jégbe zárva a https://krioszaunamagyarorszag.hu jóvoltából.2012-ben a szerbiai Eb-n elszenvedett térdszalag szakadásom rehabilitációja során ismerkedtem meg -akkor Budapesten- a krioterápiával.Túlzás nélkül mondom, engem egy életre meggyőzött a krioterápia...

Sipőcz Richárd junior Európa-bajnok (judo)

Nagyon szeretem a győri Krioszaunát. Nekem sokat segített a regenerációban és a rehabilitációban egyaránt. Ha edzés előtt veszem igénybe, akkor mindig új erőre kapok és könnyebben le tudom győzni a fáradtságérzetet is. Versenyszezonban mindig többet járok a kívánt...

Török Ágnes – Uni Győr MÉLY-ÚT (Győri Kosárlabda)

A napi két edzés, és heti több mérkőzés mellett igyekszem a lehető leggyorsabban és leghatékonyabban regenerálódni, és ezért is járok rendszeresen a győri Krioszaunába.Nagyon sokat segít abban, hogy a fáradságon hamarabb túllendüljek, és a kisebb sérüléseimre is...

Dudás Ádám

A hidegterápiát két hónapja rendszeresen használja a csapat a felkészülésében. Sokkal frissebbnek érzem magam a hidegterápiás kezelés után valamint néhány ízületi problémámon is sokat javított. Úgy érzem, a testsúlyomat is csökkentette valamilyen szinten. Csak...

Rokob József „Robokob” és a hidegterápia

Az olaszországi Lonato del Gardán, 2013 szeptember 8 és október 7 között megrendezett Triple Deca Ironman verseny győztese Ez egy olyan egyedülálló verseny volt, melyet előtte még nem rendeztek, és a későbbiek folyamán sem tervezikLényege, hogy 30 napon keresztül napi...

Szvoboda Bence

Szvoboda Bence mindössze három héttel a Motocross Magyar Bajnokság második fordulója előtt sérült meg, amikor is a műtét után orvosai hat hét gyógyulási időt állapítottak meg neki. Persze Bence ezt másképp gondolta, és mindent megtett azért, hogy minél előbb...

Darázs Ádám erősember, erőemelő

Darázs Ádám erősember, erőemelő többszörösen Magyarország illetve Közép-Európa legerősebb embere, aki szintén használja a hidegterápia jótékony hatását vesenyek előtt a felkészülés részeként, utána pedig a regeneráció céljából.

Babos Rita

Hidegterápia is a felkészülés része. Babos Rita vágya a londoni olimpia. Babos Rita atléta különleges terápiás eljárást ikatatott be edzéstervébe: kúraszerűen használja a krioszaunát, mely javítja az erőnlétét és érzékeny achilleszét is erősíti: – Célom 2012-ben...

Fogyaszt, és a gyulladást is csökkenti a fagyos krioterápia

Elsőre nem hangzik túl jól, hogy -100 fokos kabinba lépjünk egy szál fürdőruhában. Ám amint megtudjuk, milyen ügyesen indíthatja be a hidegsokk a szervezet öngyógyítását, csökkenti a reumás fájdalmakat – még fogyni is lehet így! –, elkezdünk azon gondolkodni, talán nem is lehet olyan kibírhatatlan…

Hidegterápiával a fájdalom ellen

Számtalan jótékony hatása van a hidegnek, és ezt eleink is tudták. A hideg vízzel való hűtés, borogatás több ezer éves. A mai orvosok számtalan betegség – olykor gyógyíthatatlanoknak tartottak – kezelésére is alkalmaznak hidegterápiát, tehát a hideg jótékony hatása elfogadott, mellékhatása pedig nincs.